Didriksons kläder - Vi har det största sortimentet!

Didriksons är kända för sina snygga och funktionella kläder för herr, dam, junior och barn - alla i familjen hittar sina favoritkläder i deras stora sortiment. Kläderna är designade med en aktiv fritid i åtanke och fungerar fantastiskt bra under heldagar ute i skogen eller skidbacken, men också som kläder att bära till och från förskola, skola och jobb. Kläderna har en riktigt snygg design och oslagbar funktion samtidigt som de faktiskt också är mycket prisvärda. Vi på Smilebutiken är stolta över att kunna erbjuda dig det största sortimentet av Didriksons kläder - du kan köpa dem online här i vår webshop!

Didriksons har designat funktionella kläder sedan 1913 och är idag ett av de mest populära varumärken bland vuxna och barn i alla åldrar. I början producerade Didriksons kläder för fiskare och andra yrkesgrupper som ställer extra höga krav på sina arbetskläder vad gäller hållbarhet och funktion. En fiskares jacka och byxa måste hålla god kvalitét och funktion - fiskaren behöver kläder som tål alla sorters väder. Idag ligger tonvikten av företagets produktion på vattentäta funktionskläder, framför allt jackor, byxor och andra regnkläder som andas ut den fukt som bildas i huden och därmed håller huden torr för att undvika nedkylning. Didriksons kläder används av barn och vuxna som spenderar en stor del av sin fritid utomhus. I dessa kläder håller du och ditt barn er torra och varma även när det är kallt och blött ute - till och med när ni är mycket aktiva aktiva, rör på er och svettas. Kläderna är gjorda för att stå emot regn och blötsnö vilket gör att ni kan vara utomhus när och hur länge ni vill utan att låta er hindras av vädret. Didriksons tillverkar kläder för barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar. I sortimentet finns ytterkläder som jackor, byxor och overaller men också mössor, vantar, fleecekläder och andra kläder för det inre lagret och mellanlagret.

Oavsett om du söker en funktionell jacka till dig själv eller smarta och sköna overaller till dina barn så hittar du de kläder du söker hos oss på Smilebutiken, för vi är nämligen Didriksons största återförsäljare!

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.