Reima - Overaller & barnkläder - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Årets nätbutik 2019
  • Livstids öppet köp
  • Fri frakt över 700 kr
  • Snabb leverans
Priser inkl. moms

Reima

hreima

Reima är ett varumärke som framför allt är kända för sina fantastiska Reima Tec overaller - snygga, smidiga och vattentäta vinteroveraller och skaloveraller som med riktigt bra andasförmåga som också ger barnen full rörelsefrihet i leken. Reima har också många fina och funktionella jackor, byxor, mössor, vantar, handskar och andra kläder i sitt sortiment och du hittar dem alla samlade i denna kategori.

Reima Tec är de kläder från Reima som har riktigt hög vattentäthet och andas bra så att barnet som bär dem slipper bli svettigt. Dessa barnkläder är extra bra för alla barn som vill kunna leka obehindrat utomhus oavsett väderlek - regn eller snö är absolut inget hinder för rolig utomhuslek när man har riktigt bra kläder! I en Reima Tec overall håller ditt barn torrt och lagom varmt i timmar så att ni kan vara ute och ha roligt även i blötsnö, slask och regn!

Materialet Reima Tec innehåller ett membran med mikroskopiska porer som leder ut fukt från barnets hud och samtidigt förhindrar att fukt tränger in utifrån. En overall som dessa håller ditt barn torrt i alla lägen minimerar risken för nedkylning. ReimaTec overaller, jackor, byxor och handskar har god andningsförmåga och är lika vattentäta som regnkläder. De kan därför ersätta exempelvis galonkläder eller andra sorters regnkläder och du behöver aldrig mer dra ett par galonbyxor utanpå overall eller skalbyxa. Kläderna är inte bara bra på att hålla barn varma och torra, de är också extra tunna och smidiga vilket ger full rörelsefrihet när ditt barn rör på sig i de mest aktiva lekarna. Smilebutikens webshop är din Reima återförsäljare på nätet - köp kläderna till bra pris online här!

Inga produkter matchar den valda filtreringen