Byxor för barn - Bra barnbyxor - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms
Pris
49 kr1.700 kr
VISAR 1-52 (128)1 2 3 Sista 100 per sida

Byxor för barn

Barn behöver bra byxor oavsett om de ska leka inomhus eller utomhus. Eftersom barn ofta kryper, ramlar, klättrar och hasar på rumpan i sina lekar är det klokt att satsa på slittåliga barnbyxor av riktigt hög kvalitet - kvalitetsbyxor som håller sig fina och hela betydligt längre än andra byxor.

Här hittar du ett stort sortiment av byxor för barn i alla åldrar - från baby och upp till mellanstadieåldern. Vi har ett stort sortiment av barnbyxor i mjuka material för inomhuslek, tunna överdragsbyxor för utomhuslek under vår och höst samt tjockare termobyxor för lek i snö, is och slask. Barnbyxor för inomhusbruk får tåla mycket eftersom barn ofta kryper runt på golvet när de leker, vilket lätt sliter på byxans knän och bak. Barnbyxor för utomhusbruk måste vara ännu mer slitstarka så att de håller måttet även när barnen klättrar, ramlar, hasar eller kryper på asfalt, grus, gräs eller sand. Dessutom måste byxor som barn har på sig utomhus kunna stå emot vind och väta så att ditt barn håller sig torrt och varmt även när vädret är kallt och regnigt.

Här har vi samlat Smilebutikens alla byxor för barn - snygga, funktionella och tåliga barnbyxor som är gjorda för att tåla lek och fysisk aktivitet. Här finns byxor för utomhusbruk så som skalbyxor, galonbyxor, termobyxor och skidbyxor av olika slag och byxor som passar som inre lager som exempelvis fleece och andra mjuka barnbyxor. Vi har kläder från kända kvalitetsmärken som Didriksons, Lindberg, Isbjörn of Sweden, Name it, The North Face  och flera andra ledande leverantörer av barnkläder. Köp snygga och funktionella byxor av högsta kvalitet till dina barn - du hittar dem till bra pris online här i Smilebutiken!