Vinterbyxor för barn - Fodrade termobyxor / täckbyxor - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms
Pris
499 kr1.700 kr

Vinterbyxor för barn

Termobyxor är vinterbyxor som är tänkta att användas när det är riktigt kallt ute. Dessa byxor är fodrade och gjorda för att hålla ditt barn torrt och varmt under vintermånaderna. Bra termobyxor och vinterbyxor är en förutsättning för många roliga timmar i pulkabacken, skidbacken eller på vinterpromenaden. Satsa på ett par bra termobyxor som är vattentäta eller vattenavstötande och dessutom andas så slipper ditt barn svettas när han eller hon är ute och leker i snön.

I denna kategori hittar du vårt sortiment av snygga och funktionella termobyxor och vinterbyxor från populära varumärken som Didrikssons, Lindberg, Isbjörn of Sweden och The North Face. Här kan du köpa riktigt bra vattentäta termobyxor som andas och som håller ditt barn torrt och lagom varmt utomhus länge. Alla våra vinterbyxor är dessutom av toppkvalitet - de är slitstarka och klarar av barnens aktiva lekar i förskolan eller på skolgården där barnen gärna kryper, hasar, ramlar och hoppar i vattenpölar.

Köp årets termobyxor, vinterbyxor och andra vinterkläder som håller barnen torra och varma i vinter - handla termobyxor online direkt i vår butik.

Skalbyxor, softshellbyxoroutdoorbyxorjeans.