Barnjackor - Hållbara jackor för alla väder - Köp online - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms
Pris
179 kr2.495 kr
VISAR 1-52 (245)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Jackor för barn

Jackor för barn ska vara anpassade för lek oavsett om jackan ska användas i förskolan, i skolan eller på fritiden. I denna kategori hittar du alla våra snygga och funktionella jackor för barn från förskoleåldern och en bit upp i skolåldern. Vi har ett stort sortiment av barnjackor av olika slag, till exempel vinterjackor för de riktigt kalla dagarna, smidiga softshelljackor och fleecejackor som värmande mellanlager eller enda jacka på sommaren samt skaljackor som fungerar riktigt bra året runt. Här kan du helt enkelt köpa barnjackor för alla tillfällen och väderlekar.

Faktum är att barn behöver ha mer än en jacka för att kunna vara utomhus och leka i alla väder - i regn och snö, vind och solsken ställs olika krav på en barnjacka. Under vår och höst behöver ditt barn en skaljacka som fungerar som vårjacka, höstjacka, sommarjacka och regnjacka - allt i ett är den smidigaste lösningen som kan användas under en stor del av året. Bra skaljackor är helt vattentäta, vindtäta och andas vilket håller ditt barn lagom varmt och torrt innanför kläderna även när det regnar, blåser eller är kallt ute. En bra skaljacka gör att barnet slipper svettas och håller ditt barns kroppstemperatur på en jämn och behaglig nivå hela dagen. En annan fördel med en skaljacka som både är vattentät, andas och ser ut som en snygg allroundjacka är att ditt barn slipper byta om när vädret växlar mellan regn och solsken - en skaljacka fungerar lika bra oavsett väder och vind.

När det är kallt ute behöver barnet ha ett bra värmande lager under sin skaljacka. Exempel på bra jackor att ha som mellanlager är till exempel jackor i fleece, ull eller softshell. Vanligast och mest populär som just mellanlager är förmodligen en fleecejacka. Vi har ett stort sortiment av jackor i fleece för barn i alla åldrar. Här finns jackor i tunn microfleece och tjockare varianter i mjuk och mysig lurvfleece. Fleecejackor har en väldigt bra andasfunktion som transporterar bort fukt från barnens hud och vidare ut genom skaljackan. Därför känner ditt barn sig sällan svettigt om du klär det i fleece. Barnjackor i softshell är smidiga och kroppsnära jackor som låter ditt barn röra sig fritt i aktiva lekar. Softshelljackor kan användas på samma sätt som jackor i fleece - som en mjuk och skön jacka att ha som enda jacka under svala sommarkvällar eller som mellanlager under en skaljacka. Softshell fungerar också utmärkt när det bara är lite kyligt ute på våren och sommaren. Jackor i softshell är vattenavstötande så de tål lite regn samtidigt som de andas bra, vilket är perfekt för aktiva barn som hellre rör på sig än sitter still.

Vintertid behövs jackor med tjockare foder för att hålla ditt barn varmt. Vinterjackor isolerar värmen mycket bra och håller ditt barn varmt även när det är mycket kallt ute. Vi har vinterfodrade jackor i många olika modeller, färger och storlekar med olika typer av stoppning som syntet eller dun. Här finns helt enkelt ett stort sortiment av barnjackor så att du och ditt barn kan hitta era favoriter - köp en fin och funktionell jacka till bra pris online här!