Vinterjackor för barn & junior online - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms
Pris
329 kr2.495 kr
VISAR 1-52 (87)1 2 Sista 100 per sida

Vinterjackor för barn

Vinterjackan värmer ditt barn skönt om vintern även under de kallaste dagarna. Här hittar du varma och sköna jackor för barn i förskoleåldern och skolåldern - funktionella vinterjackor som ger ditt barn full rörelsefrihet. Köp en vinterjacka som är varm med vattentätt eller vattenavvisande för roliga lekar i snön i vinter. Alla dessa vinterjackor håller en riktigt hög kvalitet, har en snygg och tilltalande design och är väl anpassade för både lek och vintersport.

Vinterjackan är förmodligen ett av vinterns viktigaste plagg - även barn som har overall till vardags har stor nytta av en bra vinterjacka exempelvis vid bilåkning, shopping på stan och andra tillfällen då man enkelt vill kunna ta av sig en del av ytterkläderna.

Här hittar du vårt sortiment av snygga, tuffa och funktionella vinterjackor för barn från baby och upp i mellanstadieåldern. Vi har vinterjackor från Didriksons, Lindberg, Isbjörn of Sweden, The North Face och flera andra ledande varumärken som borgar för kvalitet och design. Köp dina barns vinterjackor till bra pris online hos oss!

Lättviktsjackaskaljackorsoftshelljackorparkasskidjackortäckväst.