Klädvård - Lagningslappar för vattentäta plagg - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms
Pris
49 kr149 kr

Klädvård för barn

Har du plagg hemma som går att laga istället för att köpa nya? Det är ju kanon! Här är vårt sortiment av produkter för klädvård. Vi har ett stort urval av vattentäta lagningslappar i olika färger. En lagningslapp med klister som man efter att ha gjort rent plagget kan klippa till och klistra fast över skadan. Har du ett större hål som du behöver laga blir det bäst att sy några stygn där skadan är innan lagningslappen sätts fast.

Lagningslappen fungerar på alla typer av vattentäta plagg. Om du inte hittar den färgen du söker så kan vi varmt rekommendera att välja reflexlagningslappen. Om du t ex har en skidbyxa med hål på ena knät är det en bra idé att klippa till två stycken likadana bitar lagninslapp i reflex och sätta på båda knäna. Då ser det väldigt naturligt ut.

Här hittar du även olika miljövänliga sorter av impregneringsmedel och impregneringssprayer för funktionella plagg som overaller, regnbyxor, skor och jackor. Med våra snabba och säkra leveranser har vi dina beställda varor hemma hos dig inom kort. Beställ produkter för klädvård hos oss på SMILE.