Barnskor - Bra skor & stövlar för barn online - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms
Pris
119 kr1.499 kr
VISAR 1-52 (80)1 2 Sista 100 per sida

Skor & Stövlar för barn

På jakt efter nya skor till barnen? Här har vi samlat alla våra skor för barn och juniorer samt information som är bra att ha när man ska köpa skor till barn. Vi har ett stort sortiment av bra barnskor från flera kunniga leverantörer som är experter på att designa och utforma riktigt bra skor till barn.

När man ska köpa barnskor online kan det ibland vara svårt att veta vilken storlek man ska välja. Eftersom barns fötter växer lite oregelbundet är det en bra idé att mäta ditt barns fot med jämna mellanrum. Då blir det lättare för dig att veta om skorna ditt barn har fortfarande passar, eller om det är dags att köpa nya barnskor. Ska du köpa barnskor online blir också lättare att välja storlek när du har måttet.

Hur gör du då lättast för att mäta ditt barns fot? Det allra bästa sättet tycker vi, när det gäller vilken storlek på skor barn behöver är att lägga ett blankt A4-papper på golvet och sedan be ditt barn att ställa sig på pappret. Ta en penna och rita runt foten. Mät avståndet mellan bak och framkant med en linjal eller ett måttband. Oavsett om du ska köpa barnskor på nätet eller om du tycker att det är bekvämare att handla i butik har du nu något bra att utgå ifrån.

Vi mäter alla innersulor i denna kategori för barnskor och anger sedan deras mått för respektive storlek. Tänk på att innersulans mått ska vara ca 1,2 - 1,8 cm större än foten och att barns fötter växer oregelbundet under året. Skostorleken är extra viktig när det är kallt. Eftersom för trånga skor och fel val av strumpor är de vanligaste anledningarna till att man fryser om fötterna. För att sko barn så de slipper kalla fötter är det alltså viktigt med rätt storlek.

Med våra snabba och säkra leveranser har du barnens nya skor hemma hos dig inom kort. Köp barnskor online hos oss.