Nederdelar för träning - Träningskläder för dam - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms
Pris
99 kr1.100 kr
VISAR 1-24 (49)1 2 3 Sista 100 per sida

Träningsnederdelar för dam

Tights, joggingbyxor, shorts och sportskorts hittar du här. Tights finns i många utföranden! Alltifrån vanliga svarta till coola abstrakta mönster, allt handlar om du vill synas ordentligt på gymmet eller inte, kanske varierar det från dag till dag. Tights har en stramare passform så det är viktigt att du hittar ett par du är bekväm med. En bonus är att många tights passar bra att användas även utanför träningspasset.

Joggingbyxor är mer relaxed än tights och är ofta tillverkade i sköna mjuka material som även känns bekvämt i soffhörnet. Ett par snygga joggingbyxor kan ge din outfit den rätta känslan du söker..

Sportshorts är ofta lika tajta som tights, och passar dig som tränar i varmare lokaler eller väder. Ibland erbjuder de en innerbyxa för bästa komfort.

Sportskortar är något vi verkligen gillar här på SMILE, det är en möjlighet att visa din femininitet även i träningssammanhang! Välj då en skort som är en kombination av shorts och kjol, funkar för de flesta sporter och du behöver inte oroa dig för att kjolen ska åka upp.

Lycka till med träningen!

Fullända din träningsoutfit med en topp och sport-BH!