Softshelljackan - Den perfekta jackan för vardag & friluftsliv

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms

Softshelljackan - Den perfekta jackan för vardag & friluftsliv

Softshelljackor

Ni har kanske undrat varför en softshelljacka skulle kunna vara en bra investering, eller i allmänhet varför det är ett populärt val av jacka. Vi hoppas att vi kan klargöra det!

Vad är en softshelljacka?

Softshell är helt enkelt materialet som jackan är tillverkad av. Detta material är sytt i tre lager, närmast kroppen finns mysig fleece som gör att du håller värmen bättre. Mittenlagret är ett isoleringslager som ser till att värmen stannar kvar men att fukt ventileras. Det yttersta lagret består av mikrofiber som är både vattenavstötande och vindtätt. 

Sammanfattningsvis är softshelljackan en fantastisk friluftsjacka som passar lika bra till vardags som till friluftsliv - det är den perfekta jackan för hundpromenader och en riktig pärla för dig som gillar att vandra i naturen!

Bra friluftsjackor i alla storlekar upp till XXL

För bästa funktion är det viktigt att du väljer en jacka eller kappa med en tajt passform som passar just dig. Det är en prioritet för oss att alla ska kunna hitta en softshelljacka hos oss oavsett kroppsform, därför är våra jackor från Way of Sweden producerade i storlek 34 till 54/56.

Vi här på SMILE har vägt in åsikter och tips från våra lojala kunder vid tillverkningen av Way of Sweden-jackorna och kapporna för damer. Våran senaste kreation är Ebba, en kortare softshelljacka som finns i tre olika färgställningar. En självklarhet under kyliga och blåsiga dagar!