Hestra - Handskar & vantar - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms
Pris
50 kr1.500 kr

Hestra

Hestra ett svenskt varumärke vars vantar och handskar för barn, dam och herr är uppskattade både i Sverige och i andra länder runt om i världen. Hestras vantar och handskar håller en riktigt hög kvalitet, är snygga och har flera smarta funktioner. En del av modellerna är tillverkade med Goretex-membran vilket innebär att de är vattentäta och andas - inga blöta och kalla händer i vinter! Vantarna och handskarna är dessutom mycket välsittande, lätta att ta på och ta av och sköna att ha på sig oavsett hur gammal man är eller vilka vinteraktiviteter man planerar att ägna sig åt. De passar finfint i förskolan, i skolan, i pulkabacken, i skidbacken och är dessutom lämpliga för massproduktion av snöbollar!

Hestra handskar och vantar är kända för sin fantastiska kvalitet och sin oslagbara förmåga att hålla värmen. Hestra grundades i Sverige 1936 av Martin Magnusson som till en början tillverkade tåliga läderhandskar avsedda för skogshuggare. När en skidanläggning öppnade i närheten av Hestra ökade efterfrågan på varma och bra handskar och vantar för skidåkare och då flyttades fokus från handskar för yrkesmän till handskar och vantar för skidåkning och annan vintersport. Än mer känt blev företaget och deras produkter när Ingemar Stenmark slog igenom - på sig hade han nämligen Hestra handskar. Idag användes produkterna också av de svenska och de norska skidlandslagen.

Hestra tillverkar idag inte bara skidhandskar och skidvantar utan också handskar till andra aktiviteter, såsom cykling, vattensporter, bergsklättring och annan sport som utsätter dina händer för påfrestningar. Här i Smilebutiken hittar du ett stort sortiment av vantar och handskar för barn, dam och herr - investera i Hestra vantar och handskar till hela familjen så slipper ni frysa om händerna i vinter. Du köper dem till bra pris online här!