Gummistövlar för barn - Köp regnstövlar online - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms
Pris
249 kr599 kr

Gummistövlar för barn

Gillar ditt barn också vattenpölar helt galet mycket?  I den här kategorin har vi ett stort sortiment av härliga gummistövlar till barn som älskar att leka och plaska! Bästa skyddet från det kalla vattnet är ett par bra gummistövlar. Välj bland ofodrade eller fodrade.

Eftersom barns fötter ibland växer så det knakar så har man inte alltid råd att köpa de allra dyraste modellerna och därför försöker vi att alltid att ha några riktigt billiga stövlar till barn att välja på. Stövlar till barn som både är bra och prisvärda. Så här går det att spara lite pengar eftersom det oftast inte är någon skillnad alls på vattentätheten i gummistövlar för barn om man jämför olika modeller. Vi kan därför varmt rekommendera den billigaste stöveln från True North som heter Slaska eftersom den blir väldigt prisvärd.

Vill du hellre ha flera olika färger att välja på har vi ett bra alternativ från Celavi som heter Basic Wellies Solid. De finns i fem olika färger. Blåa, gula, lila, svarta och häftigt gröna. Barngummistövlar med riktig bra passform. Så nu kan barnen ha kul utan att bli blöta och förkylda!

Köp prisvärda gummistövlar online hos oss! 

Kängorfodrade skorofodrade skor.