Regnkläder för barn - Bra galonkläder online - SMILE.
VISAR 1-52 (215)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Regnkläder för Barn

Regnkläder är ett måste för barn som går i förskolan, i skolan och på fritids, men de används också på fritiden när barnet är ute med familjen, går på scouterna eller vid andra tillfällen när man vistas utomhus i regnet. Barn förväntas vara ute i ur och skur - ibland är de utomhus med skolan och förskolan hela dagar även om det regnar - och därför är det viktigt att barnens regnkläder håller måttet. Här hittar du olika typer av regnplagg av riktigt bra kvalitet, från kända varumärken som Didriksons, Reima och Isbjörn of Sweden. Välj mellan ofodrade tunna regnkläder för lager på lager klädsel året runt eller tjockare fodrade kläder som håller barn varma och torra under kläderna vid regniga vinterdagar.

Regnkläder för barn finns som regnjacka och regnbyxor eller en heltäckande regnoverall. Det är viktigt att kläderna som barn ska ha i regnet är helt vattentäta och inte släpper in någon fukt hur mycket det än regnar - för den som blir våt blir snabbt också nedkyld, vilket barn är extra känsliga för. Här har vi samlat alla våra traditionella regnkläder för barn som exempelvis galonbyxor, galonjackor och galonoveraller, men också riktigt bra skalkläder i funktionsmaterial som låter ditt barns hud andas ordentligt. Med regnkläder som andas slipper ditt barn bli svettigt och därmed fuktigt innanför kläderna. Vi har fodrade regnjackor och regnbyxor som passar bra under slaskiga vinterdagar och vi har ofodrade regnkläder för vår, sommar och höst eller som en del av lager-på-lager-klädsel året runt.

Ett populärt varumärke som vi säljer extra mycket av är Didriksons. Dessa kläder håller en mycket hög kvalitet till ett väldigt fördelaktigt pris. En favorit bland föräldrar till lite yngre barn är regnsetet Didriksons Boardman - ett fleecefodrat mjukt och smidigt galonställ med galonjacka och galonbyxa alternativt en heltäckande galonoverall. Vi har också skalkläder från våra varumärken Helly Hansen och Isbjörn of Sweden som framför allt tillverkar skalkläder och regnplagg i funktionsmaterial som är helt vattentätt och har en god andningsförmåga. Här hittar du helt enkelt massor av bra kläder som gör det roligt att vara ute och leka även när det regnar - ett måste för alla barn i förskolan, i skolan och på fritids. Beställ regnkläder till dina barn till bra pris online här!

Nyheter

2017-01-21

Varför ska jag välja vinterskor med GORE-TEX® till mitt barn?

Barnskor i GORE-TEX® är vatten- och vindtäta samtidigt som fukten från fötterna kan tränga ut. Ett GORE-TEX®-membran innehåller pyttesmå porer som är betydligt mindre än vattenmolekyler och samtidigt mycket större är ångmolekyler. Detta gör att vatten inte kan tränga in men fukten från fötterna lätt kan tränga ut. SUPERBRA helt enkelt!
2017-01-20

Vad menas egentligen med vattenpelare?

Vattenpelare är ett mått som används för att mäta hur högt vattentryck ett ytterplagg tål. Tänk dig att du håller i en vattenslang där strålen räcker exempelvis 5 meter. Trycket vid munstycket är då 5000 mm. Om tyget håller tätt när du sätter munstycket mot tyget så har du en vattenpelare på 5000 mm.
2017-01-13

Undrar du också vad BLUESIGN® är för något?

Idén bakom Bluesign® är att skapa en gemensam standard som kombinerar alla olika aspekter inom luftutsläpp, kemikalieutsläpp, vattenförbrukning och hälsa. Strålande bra tycker vi på SMILE. När ett plagg har blivit bluesigncertifierat ska du som kund kunna lite på att plagget du valt till dig eller dina barn endast innehåller ämnen samt passerat genom processer som är ofarliga för människor och miljö.