Månadens kund

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms

Månadens kund

Vinn presentkort på 1000 kr.

- Var med och tävla om 4 st presentkort på 1000 kr/st varje månad. Presentkorten kan du använda när handlar hos oss! Vi beräknar att ca 50-100 av våra kunder kommer vilja delta vilket betyder att det är riktigt bra chans att vinna. Blir det fler deltagare kommer vi utöka antalet presentkort.
Samtidigt som du tävlar hjälper du både oss och dina vänner!
Om tävlingen
Den här tävlingen passar för dig som tycker om vårt företag lika mycket som vi tycker om dig som kund. Det är inte bara en tävling utan vi ser det även som ett långsiktigt samarbete tillsammans med den som väljer att vara med. 
Vi älskar att presentera våra och våra kunders favoritkläder i sociala medier. Vi försöker alltid göra det på ett äkta, trevligt och personligt sätt. Genom att lyckas bra får vi mer kraft för vårt viktiga arbete med att motverka och påverka frågor inom de standardiseringsproblem som finns i branschen.  
Vår drivkraft är att olika är bäst. Det är därför vi engagerar oss starkt i frågor som storleksbredd och att vi endast använder oss själva och våra kunder som modeller. Det bästa sättet för oss att lyckas påverka mer är att få bättre synlighet. Det leder till högre försäljning som leder till mer kraft för att påverka. Lösningen är att få ”delningar” i sociala medier.
Vill du vara med och tävla?
För att vara med och tävla vill vi att du regelbundet "Delar" våra inlägg eller eventuella annonser som du ser i sociala medier. Du får jättegärna även gilla och kommentera om du tycker något är snyggt. Men det är att ”Dela” som ger den största effekten för oss. När man även kommenterar kan man göra det med ett hjärta eller genom att gärna tipsa andra om man tycker om plagget eller budskapet. 
Engagera dig i tävlingen genom att "Dela" inlägg
1. Alla som engagerar sig är VARJE MÅNAD med i utlottningen av 4 st PRESENTKORT med värde 1000 KR/ST 
2. BONUS! Alla som engagerar sig resten av 2022 är även med i utlottningen av 10 EXTRA PRESENTKORT med värde 1000 KR/ST
Så här "Delar" man ett inlägg
  1. Klicka på knappen "Dela" när du ser ett inlägg/annons från oss.
  2. Välj att "Dela" offentligt

Du får jättegärna även gilla och kommentera om du tycker något är snyggt.

VIKTIGT! Du ska inte skriva något om att du har delat, tävlat eller liknande bland kommentarerna. Detsamma gäller frågor kring tävlingen, då det har en negativ effekt på spridningen. Om du har frågor kan dessa endast besvaras om du mejlar oss på smile@smilebutiken.se. 

Så här utser vi vinnarna

Bland de tävlingsdeltagare som har engagerat sig mest lottar vi fram 4 st vinnare varje månad. I mitten av varje månad kommer vi skicka ett separat nyhetsbrev märkt med "MÅNADENS KUND" till alla som registrerat sig för tävlingen. Första tävlingsmånaden sträcker sig från 27 januari - 28 februari 2022, vilket betyder att de fyra första vinnarna presenteras i mitten av mars 2022. När man vinner ett presentkort gäller det 30 dagar. För att det ska fungera rent tekniskt behöver hela beloppet utnyttjas vid samma köptillfälle. När vi meddelar vilka som har vunnit efter varje månad har vi eventuellt med annan viktig information kring tävlingen. Så missa inte det.

Vill du inte längre vara med i tävlingen?

Längst ner i de nyhetsbrev där vi meddelar vinnarna kommer det finnas en länk för att avregistrera sig från tävlingen. 

Om du tycker att våra inlägg/annonser "lyser med sin frånvaro" så går det naturligtvis även bra att exempelvis klicka in på vår Facebook-sida och "Dela" aktuella inlägg. 
Tävlingen organiseras av Smilea AB (publ) (556823-7324) för Smilebutiken.se. Företaget har fulla rättigheter att avbryta eller förändra tävlingsregler eller villkor för denna tävling, men måste dock meddela detta vilket i så fall görs via de nyhetsbrev som månatligen skickas till tävlingsdeltagare. Genom att delta i tävlingen godkänner du Smilebutikens integritetspolicy och cookiepolicy. Kontaktuppgifter till Smilea AB (publ) är Sågvägen 2, 18440 Åkersberga. Tävlingen gäller endast för personer som är över 21 år och folkbokförda i Sverige. Vi friskriver oss från ansvar kring eventuella felformuleringar och faktafel. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.