Bergans of Norway - Jackor & byxor m.m. - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Årets nätbutik 2019
  • Livstids öppet köp
  • Snabb leverans
Priser inkl. moms
Pris
199 kr1.695 kr

Bergans of Norway

Bergans of Norway är kända för sina fina och funktionella kläder för herr, dam och barn, helt enkelt riktigt snygga och bra kläder för hela familjen. Kläderna från detta norska varumärke har blivit mycket populära tack vare sin smidighet och sina goda egenskaper som uppskattas av den som lever ett aktivt liv med vandring, klättring, skidåkning och andra aktiviteter. Bergans of Norway kombinerar en god slitstyrka med fantastisk funktion och en fräsch och tilltalande design som gör att kläderna passar lika bra i stan som ute i naturen. Köp Bergans of Norway jackor och andra kläder online hos oss så får du riktigt schyssta kläder till riktigt bra pris.

Bergans of Norway grundades 1908 då Ole F. Bergans sökte patent på sin sejaste uppfinning - världens första ryggsäck med metallram. Hans idé var att ”klä på” och stabilisera ryggsäcken på ryggen för att lättare kunna transportera kläder och utrustning långa sträckor till fots. Redan 1912 så insåg Ole att det var viktigt att testa sina produkter i verkligheten för att se att de verkligen håller måttet och därför utrustade han de numera världsberömda polfararna Roald Amundsen, Robert F. Scott, Ernest Shackleton, Wilhelm Filchner med Bergans ryggsäckar inför expeditionen. Bergans erfarenhet och känsla för kvalitet och design står sig - än idag är varumärket känt för sina fantastiska egenskaper.

Här i Smilebutiken kan du köpa snygga och funktionella kläder som fleecejackor, skaljackor, dunjackor och skidjackor i funktionella material från Bergans - kläder för dig som är ute mycket oavsett årstid och väder. Dessa kläder håller en mycket hög kvalitet och en funktion som ger dig det där lilla extra. I denna kategori hittar du Bergans snygga jackor för dam och herr - ytterkläder som håller dig lagom varm och torr oavsett väder. Köp en jacka från Bergans of Norway till bra pris online i Smilebutiken!