The North Face - Kläder - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms
Pris
199 kr3.999 kr
VISAR 1-52 (73)1 2 Sista 100 per sida

The North Face

The North Face startades 1966 av Douglas Tompkin och Kenneth Klopp. Idag är The North Face världsledande som varumärke för funktionella och vattentäta jackor och byxor. Regnbyxor, regnjackor och andra typer av skaljackor är våra kunders favoritplagg. På vintern är det deras olika vinterjackor för barn, juniorer, dam och herr som dominerar i vårt sortiment. Exempelvis den tunna packvänliga jackan Thermoball som vi har i mängder av olika färger och varianter. Helt dunfri, men ändå så lätt och riktigt varm i förhållande till sin vikt.

The North Face är kända för att våga tänja på gränser med sin ofta banbrytande design, funktion och deras tekniska detaljer. Kläderna passar därför allra bäst för aktiva familjer som gillar att vara utomhus oavsett om asfalten drunknar av fallande regn eller när vintern är riktigt kall. Deras vision är att möjliggöra utforskning och präglas av deras motto ”Never Stop Exploring” eller på svenska ”Sluta Aldrig Utforska”. Sluta aldrig utforska, kanske inte låter som någon drömsituation för en förskolelärare som har fullt upp med att hålla koll på alla barn som hoppar i varenda vattenpöl de kan hitta på förskolan, oavsett om den till större delen består av regn, lera eller slask. Men med riktigt bra och funktionella kläder från The North Face håller sig barnen torra och varma hela vägen fram till mellis.

På SMILE. älskar vi regn och därför älskar vi även The North Face. Kom till vår butik i Åkersberga eller beställ online på SMILE. idag!