The Moshi - Smycken accessoarer mm - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms

The Moshi

The Moshi förenar vackra accessoarer vars form och fägring har arv från världens många hörn. Från ett brett spektrum av färger, material och strukturer kan du förvänta dig lekfulla och oväntade kombinationer av udda, etniskt, och extravagant. Vårt sätt att uttrycka fashion och vår känsla för detaljer, blandat med kärleken till kreativt skapande, gör det enkelt för dig att framhäva din unika personlighet. Individen är vår inspirationskälla och kvalitet är grunden vi står på. The Moshis överraskande och originella produkter ger glädje att bära med sig länge och förgyller tillvaron!

Vi som ligger bakom initiativet till The Moshi är en sprakande mix av familj och vänner. Färgstarka individer och tankar av olika ursprung står till stöd för skörden av The Moshis kollektioner. Passionen i vårt arbete avspeglar sig i kreationerna, och bakom vår signatur finns mycket skratt och glädje.

Moshi kommer från japanskans hej. Vår ständiga nyfikenhet på nytt och okänt har lett oss in på flertaliga äventyr världen över. Influenser, lärdom och skatter insamlas från blandade miljöer och kulturer som kantar vår väg. Vi hittar saker och ting som vi blir förtjusta i och skaparlusten väcks. Under våra resor ställs vi också inför spännande möten. Möten med människor som utvecklas till vänskap och lyckade samarbeten. Nu vill vi lära känna dig med.