True North - SMILE.

08-540 221 40
kundtjanst@smilebutiken.se Trygg E-Handel

  • Prisvinnande nätbutik
  • Livstids öppet köp
  • Snabba leveranser
Priser inkl. moms
Pris
99 kr499 kr

True North

htru

True North tillverkar riktigt prisvärda ytterplagg för hela familjen. Varumärket har en lång erfarenhet av att tillverka bra och prisvärda regnkläder, gummistövlar, vinterjackor, vinterbyxor och vinteroveraller för barn och junior. Oavsett om det gäller exempelvis fodrade gummistövlar eller ofodrade, ligger alltid priset på en låg nivå. Man kan inte alltid välja de dyraste plaggen, bara för att de är bäst. – Ibland behöver det vara billigt, men ändå riktigt bra!

True North har även en stor förståelse för att även barn och ungdomar upp till storlek 170 kan ha ett behov av en härligt varm och vattentät vinteroverall. Något som alltid brukar vara svårt för oss som återförsäljare att hitta hos de flesta andra varumärken. Trots den stora efterfrågan ifrån våra kunder önskar vi att vi kunde övertala fler varumärken att bli betydligt bättre på bra men ändå billiga ytterplagg även för tonåringar.

På SMILE är gummistövlarna från True North alltid en favorit hos våra kunder oavsett om det är regnsäsong eller om vi behöver sänka priset för att regnet lyser med sin frånvaro. Även vinterns olika alla plagg i auqatex, både overaller och jackor är riktigt bra. Handla True North kläder med snabba leveranser av oss på SMILE.